11. 5. 2017
19:00

Acte de Lliurament del Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia 2017

El proper dijous 11 de maig, celebrarem la desena edició d'aquest Premi, en el que es farà públic el primer i el segon Premi Ensenyament

Auditori CaixaForum.
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
Barcelona.

La Fundació Cercle d’Economia va convocar l’edició 2017 del Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia que aquest any arriba a la seva desena edició. El Jurat del Premi, va decidir atorgar la condició de finalistes a 5 candidatures dels 41 projectes presentats.

Els finalistes són: Escola Joaquim Ruyra, de L’Hospitalet del Llobregat, Escola La Maquinista, de Barcelona, Escola Magraners, de Lleida, Escola Torre Roja, de Sant Pere de Vilamajor, Institut Montgròs, de Sant Pere de Ribes.

El proper dijous 11 de maig, a les 19 hores, a l’Auditori CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8), tindrà lloc l’Acte de celebració de la desena edició d’aquest Premi, en el qual es farà públic quines d’aquestes 5 candidatures reben el primer i segon Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia 2017.

Aquest Acte no només és un acte de lliurament dels Premis sinó que s’ha convertit en un punt de trobada dels professionals que estan participant activament en la millora de la qualitat de l’ensenyament a Catalunya. El reconeixement social i professional de les experiències reeixides en la millora dels projectes de centre i de les seves direccions és per a nosaltres un aspecte central del Premi.