18. 9. 2017
19h

Cicle Capitans d’Indústria amb GRUP JULIÀ

En el marc del Cicle Capitans d'Indústria el Cercle d'Economia i Banc Sabadell es complauen a convidar-vos a la Sessió amb Grup Julià, amb Josep Adell Antonio, President del Grup Julià i Josep Adell Duacastella, Conseller Delegat del Grup Julià. El diàleg serà conduït per l'editor Xavier Cambra.

Recentment han estat publicats els llibres “Capitans d’Indústria, explicats pels seus fills” i “Capitans del Comerç, explicats pels seus fills” que recullen la història d’un centenar de famílies empresàries que han jugat un paper molt rellevant en la configuració del nostre teixit productiu. El text és un reconeixement a la capacitat emprenedora d’aquelles generacions d’empresaris, alhora que un reflex del que són avui els projectes que varen impulsar, al front dels quals es troben noves generacions de les seves famílies.

Amb el Cicle Capitans d’Indústria, que agafa el seu nom del pensament de Jaume Vicens Vives, el Cercle pretén apropar els seus associats al testimoni directe de les dues generacions, la del segle XX i la del XXI. Un diàleg que ens permet conèixer els orígens i trajectòries de les empreses i, alhora, ens serveix per conèixer com fan front als reptes d’avui, en un entorn global i dinàmic, tenint present la seva condició d’empresa familiar. Per això en les Sessions hi participen com a ponents els màxims representants d’ambdues generacions.

En aquesta primera sessió del curs 2017-2018, comptarem amb el testimoni de la família Adell, del Grup Julià, un dels grups empresarials més importants dins els sectors de la mobilitat i el turisme, amb un forta implantació a nivell internacional.