24. 4. 2017
19h

Cicle Capitans d’Indústria amb La Farga

En el marc del Cicle Capitans d'Indústria el Cercle d'Economia i Banc Sabadell es complauen a convidar-vos a la Sessió amb La Farga, Oriol Guixà Arderiu, President i Conseller Delegat de La Farga i Inka Guixà Fisas, Directora General de La Farga.

Recentment es presentà el llibre “Capitans d’Indústria, explicats pels seus fills” que recull la història de cinquanta famílies empresàries que han jugat un paper molt rellevant en la configuració del nostre teixit productiu. El text és un reconeixement a la capacitat emprenedora d’aquelles generacions d’empresaris, alhora que un reflex del que són avui els projectes que varen impulsar, al front dels quals es troben noves generacions de les seves famílies.

Amb el Cicle Capitans d’Indústria, que agafa el seu nom del pensament de Jaume Vicens Vives, el Cercle pretén apropar els seus associats al testimoni directe de les dues generacions, la del segle XX i la del XXI. Un diàleg que ens permet conèixer els orígens i trajectòries de les empreses i, alhora, ens serveix per conèixer com fan front als reptes d’avui, en un entorn global i dinàmic, tenint present la seva condició d’empresa familiar. Per això en les Sessions hi participen com a ponents els màxims representants d’ambdues generacions.

En aquesta Sessió parlarem amb els membres de la família empresària Fisas i Guixà que avui són els màxims responsables de La Farga, una empresa bicentenària que s’ha convertit en líder mundial en la fabricació de coure reciclat.

Amb la col·laboració de