14. 6. 2017
19:00

Cicle Capitans d’Indústria amb Indukern

En el marc del Cicle Capitans d'Indústria el Cercle d'Economia i Banc Sabadell es complauen a convidar-vos a la Sessió amb Indukern, amb José Luis Díaz-Varela Somoza, Fundador i President del Grupo Indukern y Raúl Díaz-Varela Bertschinger, Vicepresident i Conseller Delegat del Grupo Indukern. El diàleg serà conduït per l'editor Xavier Cambra

Recentment es presentà el llibre “Capitans d’Indústria, explicats pels seus fills” que recull la història de cinquanta famílies empresàries que han jugat un paper molt rellevant en la configuració del nostre teixit productiu. El text és un reconeixement a la capacitat emprenedora d’aquelles generacions d’empresaris, alhora que un reflex del que són avui els projectes que varen impulsar, al front dels quals es troben noves generacions de les seves famílies.

Amb el Cicle Capitans d’Indústria, que agafa el seu nom del pensament de Jaume Vicens Vives, el Cercle pretén apropar els seus associats al testimoni directe de les dues generacions, la del segle XX i la del XXI. Un diàleg que ens permet conèixer els orígens i trajectòries de les empreses i, alhora, ens serveix per conèixer com fan front als reptes d’avui, en un entorn global i dinàmic, tenint present la seva condició d’empresa familiar. Per això en les Sessions hi participen com a ponents els màxims representants d’ambdues generacions.

En aquesta nova Sessió parlarem amb dues generacions de la família Díaz-Varela, amb el President i el Vicepresident del Grupo Indukern, un dels grups empresarials més importants del nostre país en el sector químic i farmacèutic.