15. 10. 2015
19:00

Presentació del llibre ‘Hablando se entiende la gente’

Què passa quan tres economistes com Daniel Lacalle, Emilio Ontioveros i Juan Torres, amb posicions diferents dialoguen amb honestedat, respecte i causa comuna ?

Vivim temps d’un clima polític i econòmic crispat . Les xifres són utilitzades com a arma llancívola , les estadístiques es maquillen o interpreten de forma partidista, la competició electoral ha eclipsat el debat d’idees i el soroll mediàtic impedeix que ens escoltem. La vida pública espanyola s’ha convertit en un diàleg de besucs.

No obstant això, encara hi ha aus rares que creuen que l’objecte de tota discussió no ha de ser el triomf, sinó el progrés. Daniel Lacalle, Emilio Ontiveros i Juan Torres tenen punts de vista diferents, però els uneix un principi fonamental : els tres saben que l’economia és la clau angular de la societat . Espanya necessita un diagnòstic econòmic i un pla de futur,  i junts estan disposats a demostrar que es pot arribar a acords des d’opinions diferents.  Aquestes pàgines contenen tres anàlisis realitzades des de tres òptiques diferents, i un debat de causes i solucions a la crisi econòmica.