8. 5. 2018
19h.

Acte de lliurament del Premi Ensenyament 2018

El proper dimarts 8 de maig celebrarem l'acte de lliurament de la undècima edició d'aquest Premi, en la qual es farà públic el primer i segon Premi Ensenyament.

Auditori CaixaForum (Avda. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)

La Fundació Cercle d’Economia va convocar l’edició 2018 del Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia que aquest any arriba a la seva desena edició. El Jurat del Premi, va decidir atorgar la condició de finalistes a 5 candidatures dels 73 projectes presentats.

Els finalistes són: Col·legi Mare de Déu dels Àngels, Barcelona; Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, Barcelona, Escola Mare de Déu de Montserrat, Terrassa, Institut Escola de Treball, Barcelona y Institut Pau Claris, Barcelona.

El proper dimarts 8 de maig, a les 19 hores, a l’Auditori CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8), tindrà lloc l’Acte de celebració de la desena edició d’aquest Premi, en el qual es farà públic quines d’aquestes 5 candidatures reben el primer i segon Premi Ensenyament Fundació Cercle d’Economia 2018.

Aquest Acte no només és un acte de lliurament dels Premis sinó que s’ha convertit en un punt de trobada dels professionals que estan participant activament en la millora de la qualitat de l’ensenyament a Catalunya. El reconeixement social i professional de les experiències reeixides en la millora dels projectes de centre i de les seves direccions és per a nosaltres un aspecte central del Premi.

Inscripció