27. 11. 2018
19h.

Cicle “Capitans d’Indústria”, amb Amat Immmobiliaris

En el marc del cicle "Capitans d'Indústria", el Cercle d'Economia i Banc Sabadell es complauen en convidar-vos a la sessió amb la família Amat

En aquesta nova sessió del cicle “Capitans d’Indústria” comptarem amb la participació de la família Amat, que ens explicarà una història de superació i èxit en un mercat tan complex com l’immobiliari. Amb la participació d’Imma Amat Amigó, Presidenta d’Amat Immobiliaris, Guifré Homedes Amat, Director General i Xavier Cambra, President de Transmmission i de la Fundació Enciclopèdia Catalana.

Inscripció

Els llibres Capitans d’Indústria, explicats pels seus fillsCapitans del Comerç, explicats pels seus fills i Multinacionals de Butxaca, explicades pels seus Capitans, recullen la història de cent cinquanta famílies empresàries que han jugat un paper molt rellevant en la configuració del nostre teixit productiu. Són un reconeixement a la capacitat emprenedora d’aquelles generacions d’empresaris, alhora que un reflex del que són avui els projectes que varen impulsar, al front dels quals es troben noves generacions de les seves famílies.

Amb el cicle “Capitans d’Indústria”, que agafa el seu nom del pensament de Jaume Vicens Vives, el Cercle pretén apropar els seus associats al testimoni directe de les dues generacions, la del segle XX i la del XXI. Un diàleg que ens permet conèixer els orígens i trajectòries de les empreses i, alhora, ens serveix per conèixer com fan front als reptes d’avui, en un entorn global i dinàmic, tenint present la seva condició d’empresa familiar. Per això en les sessions hi participen com a ponents els màxims representants d’ambdues generacions.

En aquesta primera sessió del cicle “Capitans d’Indústria” del curs 2018-19, comptarem amb la família Reig, que segueix liderant una empresa farmacèutica molt innovadora i amb una forta presència internacional, un clar exemple de Multinacional de Butxaca.