17. 1. 2018
19h

Cicle Capitans d’Indústria amb FICOSA

En el marc del Cicle Capitans d'Indústria el Cercle d'Economia i Banc Sabadell es complauen a convidar-vos a la Sessió amb la Família Pujol

Recentment han estat publicats els llibres “Capitans d’Indústria, explicats pels seus fills” i “Capitans del Comerç, explicats pels seus fills” que recullen la història d’un centenar de famílies empresàries que han jugat un paper molt rellevant en la configuració del nostre teixit productiu. El text és un reconeixement a la capacitat emprenedora d’aquelles generacions d’empresaris, alhora que un reflex del que són avui els projectes que varen impulsar, al front dels quals es troben noves generacions de les seves famílies.

Amb el Cicle Capitans d’Indústria, que agafa el seu nom del pensament de Jaume Vicens Vives, el Cercle pretén apropar els seus associats al testimoni directe de les dues generacions, la del segle XX i la del XXI. Un diàleg que ens permet conèixer els orígens i trajectòries de les empreses i, alhora, ens serveix per conèixer com fan front als reptes d’avui, en un entorn global i dinàmic, tenint present la seva condició d’empresa familiar. Per això en les Sessions hi participen com a ponents els màxims representants d’ambdues generacions.

En aquesta nova Sessió del Cicle Capitans d’Indústria comptarem amb la presència de la
família Pujol, que lidera una empresa multinacional capdavantera en el sector dels components
per a l’automòbil i en el de la tecnologia aplicada a altres sectors, com ara el mèdic, l’industrial i
l’electrònica de consum.