24. 1. 2019
19h.

Cicle Capitans d’Indústria, amb Girbau S.A.

En el marc del cicle "Capitans d'Indústria", el Cercle d'Economia i Banc Sabadell es complauen en convidar-vos a la sessió amb la família Girbau

En aquesta nova sessió del cicle Capitans d’Indústria comptarem amb la participació de la família Girbau, propietària d’una empresa líder en la fabricació d’equips de bugaderia industrial, que té amb una gran presència internacional i és molt innovadora. Amb la participació de Toni Girbau Bover, Fundador de Girbau, Mercè Girbau Junyent, Presidenta i Consellera Delegada i Xavier Cambra, President de Transmmission i de la Fundació Enciclopèdia.

Inscripció

Els llibres Capitans d’Indústria, explicats pels seus fillsCapitans del Comerç, explicats pels seus fills i Multinacionals de Butxaca, explicades pels seus Capitans, recullen la història de cent cinquanta famílies empresàries que han jugat un paper molt rellevant en la configuració del nostre teixit productiu. Són un reconeixement a la capacitat emprenedora d’aquelles generacions d’empresaris, alhora que un reflex del que són avui els projectes que varen impulsar, al front dels quals es troben noves generacions de les seves famílies.

Amb el cicle “Capitans d’Indústria”, que agafa el seu nom del pensament de Jaume Vicens Vives, el Cercle pretén apropar els seus associats al testimoni directe de les dues generacions, la del segle XX i la del XXI. Un diàleg que ens permet conèixer els orígens i trajectòries de les empreses i, alhora, ens serveix per conèixer com fan front als reptes d’avui, en un entorn global i dinàmic, tenint present la seva condició d’empresa familiar. Per això en les sessions hi participen com a ponents els màxims representants d’ambdues generacions.

Amb el patrocini de: