15. 5. 2018
19h.

Cicle “Diàlegs Empresa i Societat”, amb Íñigo Ucín, President de la Corporación Mondragón

En el marc del cicle "Diàlegs Empresa i Societat" el Cercle d'Economia es complau a convidar-lo a la sessió amb Íñigo Ucín

Sota el títol El capità d’indústria espanyol en els últims cent anys, el 16 d’octubre de 1958, l’historiador Jaume Vicens Vives va pronunciar una conferència al Cercle que va tenir una gran influència. S’hi s’animava als joves que acaben de fundar l’organització a prendre exemple dels empresaris que havien protagonitzat la revolució industrial al nostre país, per fer front als nous reptes associats a la posada en marxa de la integració europea. Al mateix temps, els cridava a assumir la responsabilitat en el foment del progrés econòmic, social i polític.

Moguts per aquell mateix esperit, la Junta Directiva del Cercle ha organitzat un cicle de diàlegs amb empresaris de llarga i reconeguda trajectòria. Amb aquesta iniciativa volem, d’una banda, mostrar reconeixement públic. I de l’altra, aprofitar la seva experiència i reflexions com a estímul per fer front als nous reptes que es plantegen en les empreses i en la societat en aquest inici d’un nou segle.

Inscripció

 

Amb el patrocini de: