30. 10. 2018
19h.

Cicle “Impactes socials de l’economia digital”

"Desmitificant al 'millenial': com abordar el problema del talent en l'era digital", amb Cristina Álvarez Álvarez, Lourdes Fernández de la Riva, Elena Koefman, Daniel Olmos, Christian Terribas i Juncal Garrido

El Cercle d’Economia i BBVA es complauen a convidar-vos a la sessió del cicle “Impactes socials de l’economia digital”, que sota el títol “Desmitificant al millenial: com abordar el problema del talent en l’era digital”, anirà a càrrec de Cristina Álvarez Álvarez, Consellera a Sacyr i ExCIO de Telefónica, Lourdes Fernández de la Riva, Exdirectora de Recursos Humans del Grupo Correos,  Elena Koefman, Directora Global de Recursos Humanos a eDreams, Daniel Olmos, Vicepresident del Observatorio de la Industria 4.0 y Christian Terribas, Director Territorial de BBVA, moderats per Juncal Garrido, Sòcia a Heidrick & Struggles.

Inscripció

Desmitificant al millenial: com abordar el problema del talent en l’era digital

L’any 2020 la meitat dels empleats al món seran millenials. Les motivacions, aspiracions i formes de treball d’aquestes noves generacions han evolucionat i, a l’entorn d’aquesta evolució i també de la revolució digital en què ens trobem immersos, han sorgit greus problemes d’atracció, gestió i retenció del talent. La disputa per atreure el talent ha inclinat la balança, en molts casos, cap a companyies de la nova economia, que han aconseguit desplaçar del pòdium de “millor ocupador” a les grans corporacions habituals.

En aquesta sessió intentarem donar algunes respostes a totes les preguntes que aquest nou marc planteja, aprenent de les millors pràctiques que alguns dels guanyadors en la guerra pel talent estan aplicant.

 

Impactes socials de l’economia digital

Avui en dia s’està produint una transformació imparable cap a una societat digital a nivell global. Aquest fet és una realitat que està canviant la forma de vida, de relacionar-se, de consumir i de fer negocis. Les persones, els ciutadans, els clients i els empleats ja són digitals, i això altera de manera significativa allò que s’espera de les empreses que subministren productes i serveis, de la mateixa manera que altera les relacions amb els governs i les administracions públiques. Aquests canvis en les expectatives de les persones, sumats a l’aparició de nous competidors que es posicionen en les cadenes de valor tradicionals, provoquen en les companyies l’imperatiu de revisar les seves estratègies per tal d’evolucionar cap a la digitalització de les seves activitats, tant en la relació amb els clients com en la digitalització de les operacions.

El Cercle d’Economia no pot mantenir-se al marge d’aquesta gran transformació social i és per aquest motiu que aborda aquesta qüestió a través de la proposta d’un cicle de conferències i espais de reflexió on s’abordi tot allò relacionat amb la tecnologia, la persona, l’empresa i la societat.

Per la seva banda, BBVA està convençut que les oportunitats per a les persones i empreses en aquesta nova era se centren en el món digital i és per això que aposta per compartir amb la societat, al costat del Cercle, l’anàlisi dels temes més rellevants d’aquest àmbit .

Amb la col·laboració de: