26. 2. 2019
19h.

Cicle “Persona i empresa”, “Més enllà de la justícia, estratègies empresarials per a la igualtat”

Amb Sara Berbel, Xavier M. Celorrio, Estrella Montolío i Jordi Alberich

El Cercle d’Economia es complau en convidar-vos a la sessió del cicle “Persona i empresa” que sota el títol “Més enllà de la justícia, estratègies empresarials per a la igualtat”, comptarà amb la presència de Sara Berbel, Directora General de Barcelona Activa, Xavier M. Celorrio, Professor i doctor en Sociologia de la Universitat de Barcelona i assessor de la Ministra d’Educació i Formació Professional i Estrella Montolío, Catedràtica de Llengua Espanyola de la Universitat de Barcelona, moderats per Jordi Alberich.

“Més enllà de la justícia, estratègies empresarials per a la igualtat”

La igualtat de gènere no és només el correcte, sinó que és allò més intel·ligent empresarialment parlant. L’evidència és clara: la igualtat s’ha demostrat fonamental per a un major rendiment empresarial i un creixement econòmic sostenible a nivell mundial. Malgrat això, i més enllà de la perspectiva psicosocial, l’economia és l’àmbit fonamental de la discriminació en aquests moments. La situació de la dona dins de l’empresa, però, no només depèn de les oportunitats i promocions que aquesta li atorga (encara que això sigui fonamental) sinó que es deriva de molts altres condicionants psicològics, antropològics, educatius i comunicacionals que també hi incideixen. Després de dues sessions del cicle “Persona i empresa” eminentment empresarials, aquesta taula vol, per una banda, obrir el debat a aquestes perspectives psicològica i antropològica i, de l’altra, posar en relleu la força de les paraules i de la comunicació, teixint així la relació entre economia, llenguatge i educació com a claus per a la igualtat a l’empresa del segle XXI.

Inscripció

 

El cicle “Persona y empresa” és una iniciativa del Cercle d’Economia que compta amb la col·laboració de Banc de Sabadell i EY