15. 11. 2017
19h

Cicle Capitans d’Indústria amb URIACH

En el marc del Cicle Capitans d'Indústria el Cercle d'Economia i Banc Sabadell es complauen a convidar-vos a la Sessió amb URIACH en la qual participaran Joan Uriach Marsal, President del Consell de Família d'Uriach i Joaquim Uriach Torelló, President del Consell d'Administració d'Uriach.

Recentment han estat publicats els llibres “Capitans d’Indústria, explicats pels seus fills” i “Capitans del Comerç, explicats pels seus fills” que recullen la història d’un centenar de famílies empresàries que han jugat un paper molt rellevant en la configuració del nostre teixit productiu. El text és un reconeixement a la capacitat emprenedora d’aquelles generacions d’empresaris, alhora que un reflex del que són avui els projectes que varen impulsar, al front dels quals es troben noves generacions de les seves famílies.

Amb el Cicle Capitans d’Indústria, que agafa el seu nom del pensament de Jaume Vicens Vives, el Cercle pretén apropar els seus associats al testimoni directe de les dues generacions, la del segle XX i la del XXI. Un diàleg que ens permet conèixer els orígens i trajectòries de les empreses i, alhora, ens serveix per conèixer com fan front als reptes d’avui, en un entorn global i dinàmic, tenint present la seva condició d’empresa familiar. Per això en les Sessions hi participen com a ponents els màxims representants d’ambdues generacions.

En aquesta nova Sessió del Curs 2017-2018, comptarem amb el testimoni de la família Uriach que segueix liderant un laboratori farmacèutic modern fundat el 1838 i ja en la sisena generació.