20. 2. 2018
19h

Desafiaments del canvi tecnològic: l’impacte en les persones, les empreses i els governs

En el marc del Cicle Economia i Societat Digital, el Cercle d'Economia i el consolat general dels EUA a Barcelona us conviden al diàleg entre Seth G. Benzell, economista i investigador sobre Economia Digital, Massachusetts Institute of Technology (MIT) i Alfred Pastor, professor emèrit d’Economia, IESE Business School

 

En el marc del Cicle Economia i Societat Digital ens seguim aproximant als desafiaments que comporten els canvis tecnològics en el nostre dia a dia. En aquesta ocasió, hem considerat adient convidar a Seth G. Benzell, economista, recercador i membre de la plataforma sobre Economia Digital del Massachussets Institute of Technology (MIT) de Boston. Expert en l’estudi de com les noves tecnologies, especialment la intel.ligència artificial, impactarà en el treball, les empreses, i el benestar general. Abans de la seva incorporació al MIT, va obtenir el Ph. D. en Economia a la Universitat de Boston.

En la sessió, Seth G. Benzell dialogarà amb el professor Alfredo Pastor, qui de fa anys ve estudiant l’impacte de la revolució tecnològica i la globalització en el treball i en com caldria conduir aquestes dinàmiques per a què no deteriorin el nostre model social.