21. 11. 2017
19h

La ciberseguretat: Responsabilitat de la Direcció i el Consell

El Cercle d'Economia i la Fundació Privada Grup Set es complauen a convidar-vos a aquesta Sessió en la qual participaran Ginés Alarcón, Antón Costas, Marisa Retamosa, Helena Torras i Lluís Vera.

En el marc del Cicle Economia i Societat Digital, al Cercle d’Economia hem considerat oportú aproximar-nos, conjuntament amb la Fundació Privada Grup Set, a la ciberseguretat. Així, en el transcurs de la Sessió La Ciberseguretat: responsabilitat de la Direcció i el Consell, es presentaran les conclusions de la Jornada que, sobre aquesta temàtica, la Fundació Privada Grup Set va celebrar recentment a Barcelona.

Les dues entitats considerem que la ciberseguretat, malgrat ser una qüestió relativament recent, s’ha convertit ja en una prioritat per al món empresarial. Una realitat que, pel seu extraordinari dinamisme, exigeix una especial atenció als òrgans de gestió i control de les empreses.

La ciberseguretat constitueix una mostra excel·lent de com les oportunitats que aporta el nou entorn digital, van acompanyades d’uns enormes riscos que convé prioritzar. Aquest és, precisament, el sentit de la sessió a la qual ens plau convidar-te a participar-hi.