14. 6. 2018
19h.

Presentació i conversa al voltant del llibre “La redacción del padre”, d’Isabel Güell López

Presentat per Juan José Brugera i amb la presència de l'autora, en conversa amb Joan Mas Cantí i Jordi Alberich.

El Cercle d’Economia es complau a convidar-vos a la presentació del llibre basat en la figura de Carles Güell de Sentmenat, La redacción del padre, d’Isabel Güell López, que comptarà amb la presentació de Juan José Brugera, president del Cercle d’Economia i en la qual, a més de l’autora, hi intervindran Joan Mas Cantí, Expresident del Cercle d’Economia i Jordi Alberich, director del Cercle d’Economia.

Inscripció

El 1958 es va fundar el Cercle d’Economia, donant continuïtat a la tasca que, des d’inicis de la dècada dels 50, venia desenvolupant el Club Comodín. Precisament, enguany arribem als 60 anys del Cercle. Un aniversari que recordarem de manera especial en l’últim trimestre d’aquest any.

Al llarg d’aquestes dècades, han estat moltes les persones que han contribuït a conformar el Cercle que avui coneixem. Entre elles, sens dubte, destaca la figura de Carlos Güell de Sentmenat. Fundador i President del Cercle, ho va ser també de la seva Fundació. Però, més enllà d’aquestes responsabilitats, Carlos Güell va ser un referent continu de l’entitat durant sis dècades. El seu compromís institucional, el seu coratge cívic i el seu sentit de la llibertat el va convertir en aquesta referència fonamental.

És per això un gran honor per al Cercle iniciar la celebració del seu 60 Aniversari amb l’acte de presentació del llibre d’Isabel Güell, La redacción del padre. Una aproximació a la personalitat i trajectòria de Carlos Güell des de la sensibilitat de la seva filla. Un testimoni únic d’una persona extraordinària.