Cicle de Diàlegs “Empresa i Societat” Conversa amb Mariano Puig

Puig 100 anys, una història viscuda

L’any 1914  va néixer la firma Puig, fundada a Barcelona per l’empresari Antonio Puig Castelló. En la celebració del seu centenari, la tercera generació de la família Puig dirigeix aquesta multinacional de moda i perfumeria, un dels principals grups del sector. Al llarg de 100 anys, Puig ha sabut combinar la unió familiar amb una gestió professionalitzada. Avui és un cas d’estudi empresarial de l’Escola de Negocis de Harvard (HBS), estrena nova seu corporativa i presenta uns resultats que mostren la seva bona salut econòmica.

En el marc del Cicle de Diàlegs “Empresa i Societat” el Cercle d’Economia organitza una sessió amb Mariano Puig, ex President i membre de la 2ª generació. Coincidint amb el centenari de l’empresa, es parlarà sobre els diferents traspassos generacionals que s’han produït en aquesta empresa familiar que és avui un dels principals grups a nivell internacional en perfumeria i moda.

Mariano Puig

Mariano Puig, un dels quatre fills del fundador Antonio Puig, va néixer a Barcelona l’any 1927. Va estudiar Enginyeria Química a l’IQS, i també es va graduar al IESE Business School, del qual és actualmente membre del seu International Board. Abans d’assumir el càrrec de Director Executiu (CEO) a l’edat de 30 anys, va treballar en diferents posicions dins de Puig. Entre 1996 i 2003 va presidir Exea, el holding familiar que aglutina totes les empreses del grup Puig. Va ser també membre fundador del Institut de la Empresa Familiar en España, que va presidir entre 1995 i 1997. És fundador y actual President Honorari de la European Family Business (EFB) a Brussel•les, així com membre del consell assessor de diverses empreses i fundacions.