Avui en dia s’està produint una transformació imparable cap a una societat digital a nivell global. Aquest fet és una realitat que està canviant la forma de vida, de relacionar-se, de consumir i de fer negocis. Les persones, els ciutadans, els clients i els empleats ja són digitals, i això altera de manera significativa allò que s’espera de les empreses que subministren productes i serveis, de la mateixa manera que altera les relacions amb els governs i les administracions públiques. Aquests canvis en les expectatives de les persones, sumats a l’aparició de nous competidors que es posicionen en les cadenes de valor tradicionals, provoquen en les companyies l’imperatiu de revisar les seves estratègies per tal d’evolucionar cap a la digitalització de les seves activitats, tant en la relació amb els clients com en la digitalització de les operacions.

El Cercle d’Economia no pot mantenir-se al marge d’aquesta gran transformació social i és per aquest motiu que aborda aquesta qüestió a través de la proposta d’un cicle de conferències i espais de reflexió on s’abordi tot allò relacionat amb la tecnologia, la persona, l’empresa i la societat.

Per la seva banda, BBVA està convençut que les oportunitats per a les persones i empreses en aquesta nova era se centren en el món digital i és per això que aposta per compartir amb la societat, al costat del Cercle, l’anàlisi dels temes més rellevants d’aquest àmbit .