Des dels seus inicis, el Cercle d’Economia ha buscat ser un espai obert i dinàmic en què el protagonista fos el soci, amb les seves opinions i les seves propostes. Amb aquest objectiu, al llarg d’aquestes dècades, s’ha organitzat jurídicament sota la forma d’associació. Aquesta figura associativa és la que millor facilita el desenvolupament d’aquesta vocació de diàleg, debat i propostes. Alhora, situa el govern de l’entitat en tots els seus associats.

La transversalitat del perfil dels socis és la millor mostra de la personalitat del Cercle. Són persones procedents d’àmbits professionals diversos, amb sensibilitats socials, ideològiques i polítiques també diverses. Però que comparteixen l’objectiu de fer de l’entitat un espai on el debat, el diàleg i l’opinió es posen al servei de l’interès general de la societat, del bé comú, més enllà dels legítims i específics interessos de cada col•lectiu professional o polític .

Actualment, el Cercle el conformen prop de 1.400 socis. La gran majoria d’ells residents a Barcelona i Catalunya en general, si bé és també significatiu el nombre de socis residents a Madrid.

Si vols fer-te soci pots trobar el formulari aquí