Sobre Salvador Gabarró

Salvador Gabarró va néixer a Sant Guim de Freixenet el 12 d’octubre de 1935. És casat i té una filla.

Va estudiar el Batxillerat a La Salle Bonanova i posteriorment es va doctorar en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Després d’uns anys d’exercici va cursar el PADE de l’IESE.

Pel que fa a l’àmbit professional, després d’un període d’un any a Perfumería Parera, S.A., ingressa a Compañía Roca Radiadores, S.A., en la qual, després de passar per diferents càrrecs és nomenat director general de Producció l’any 1969 i gerent el 1974.

El novembre de 2000, després d’haver fet els 65 anys, es retira.

L’octubre de 2004, torna a incorporar-se al món laboral com a president de l’aleshores Gas Natural i el mes de març de 2009, és nomenat president d’Unión Fenosa, després de l’entrada de Gas Natural en el capital de l’elèctrica amb un 50,02%. El setembre d’aquest mateix any, encapçala la fusió de Gas Natural i Unión Fenosa que donaria lloc a Gas Natural Fenosa.

Fins al juny de 2014, va ser vicepresident primer de “la Caixa” i vicepresident de la Fundació “la Caixa”.

Actualment és President de Gas Natural Fenosa, President de la Fundació Gas Natural Fenosa, conseller de CaixaBank, membre de la Comissió d’Auditoria i Control de CaixaBank, membre de la Comissió de Retribucions de CaixaBank, conseller i vicepresident tercer de Criteria CaixaHolding i membre de la Comissió d’Auditoria i Control de Criteria CaixaHolding.